С 23.10.2017 г. в продажу поступают электронные поставки отраслевых программных продуктов на базе конфигураций "Общественное питание для Украины" и "Управление автотранспортом Стандарт для Украины":

Наименование

Цена, грн.
без НДС

1С: Громадське харчування для України 11 700,00
 1С: Громадське харчування для України, клієнтська ліцензія на 1 робоче місце 2 580,00
 1С: Громадське харчування для України, клієнтська ліцензія на 5 робочих місць 9 300,00
 1С: Громадське харчування для України, клієнтська ліцензія на 10 робочих місць 15 500,00

1С: Управління автотранспортом Стандарт для України 12 300,00
1С: Управління автотранспортом Стандарт для України, клієнтська ліцензія на 1 робоче місце 5 100,00
1С: Управління автотранспортом Стандарт для України, клієнтська ліцензія на 5 робочих місць 24 000,00
1С: Управління автотранспортом Стандарт для України, клієнтська ліцензія на 10 робочих місць 45 000,00
1С: Управління автотранспортом Стандарт для України, клієнтська ліцензія на 20, робочих місць 84 000,00
1С: Управління автотранспортом Стандарт для України, клієнтська ліцензія на 50 робочих місць 201 000,00
1С: Управління автотранспортом Стандарт для України, клієнтська ліцензія на 100 робочих місць  384 000,00

Функциональные возможности электронных поставок перечисленных выше программных продуктов аналогичны соответствующим "коробочным" версиям программных продуктов 1С:Предприятие. Отличие электронных поставок от "коробочных" заключается в том, что продукты комплектуются электронной защитой, а дистрибутив продукта, документация, ПИН-коды защиты и другие необходимые материалы, передаются через личный кабинет на Портале ИТС https://portal.1c.eu.